PRINTER FISKAL

Programi Trefin është i integruar me printer fiskal, përmes së cilës mbahet evidenca e stoqeve.

Më shumë

RAPORTET ZYRTARE

Përveç raporteve standarde, programi gjeneron raportet zyrtare, që kërkohen nga ATK-ja, të tilla si Deklaratën e TVSH-së, Deklaratën vjetore [PD], librin e blerjes, shitjes, shpenzimeve, investimeve, pagave (mujore, vjetore) etj.

Më shumë

MË I SHPEJTË, PRAKTIK DHE I SAKTË !

Trefin operon me nje shpejtesi te lart gjate insertimit te transaksioneve financire, ku permes ketij sistemi njxerr raporte te ndryshme financiare me saktesi.
Më shumë

Thjeshtësia e programit

Trefin është i lehtë për t’u përdorur në krahasim me shumë programe tjera të Kontabilitetit, i cili përfshin bizneset:

Tregtare

Prodhuese

Shërbyese

të gjithë tjerat etj.

Dizajn Unik

Programi përmban dizajn unik dhe të thjeshtë që të jetë atraktiv për përdoruesit.

Elegant

Atributi tjeter është eleganca e shërbimeve që ofron Trefini, më një dizajn shumë elegant të faturimeve dhe raporteve.

Mbështetje 24/7

Stafi i Trefin ju ofron mbështetje 24/7 për pytjet dhe kërkesat eventuale që i keni.

DISA NGA FOTOT E PROGRAMIT

color
https://trefin.net/wp-content/themes/skudo/
https://trefin.net/
#43b8de
style1
paged
Loading posts...
/home/u665655344/domains/trefin.net/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off